Vladimir Putin a Hotarat! Ce Anunt a Facut cu Privire la NATO!

Vladimir Putin a Hotarat! Ce Anunt a Facut cu Privire la NATO!

Vladimir Putin a tinut astazi un discurs foarte important pentru felul in care va evolua razboiul din Ucraina in cursul urmatoarelor luni de zile, iar asta deoarece presedintele Rusiei a afirmat ca armata sa trebuie sa analizeze cu mare atentie armele pe care NATO le are la dispozitie, si sa isi pregateasca un arsenal pe masura.

Vladimir Putin vrea ca armata Rusiei sa aiba arme cel putin la fel de puternice precum cele ale NATO, dar si o capacitate de actiune similara, iar asta deoarece alianta militara pare sa fie principalul inamic al presedintelui de la Kremlin, iar asta chiar daca nu a existat vreo provocare din partea ei vis-a-vis de rusi.

Vladimir Putin i-a cerut ministrului apararii din Rusia sa studieze cu atentie NATO, si sa preia tacticile folosite de catre alianta militara, inclusiv sa faca arme similare cu cele ale ei, astfel incat Rusia sa poata avea raspunsuri pe masura provocarilor pe care el crede ca alianta militara le face impotriva tarii sale.

“Toate informațiile despre forțele NATO, mijloacele care sunt utilizate în mod activ în cursul unei operațiuni militare speciale și opoziția față de noi sunt binecunoscute. Aveți toate acestea și toate acestea ar trebui analizate cu atenție și utilizate în dezvoltarea Forțelor noastre Armate pentru a crește capacitățile de luptă ale trupelor.

Tehnologia rusă rezistă efectiv modelelor occidentale de arme, dar toate stocurile de arsenale ale NATO sunt aruncate în sprijinul Ucrainei. Este necesar să se studieze echipamentul militar occidental care cade în mâinile armatei ruse din Ucraina.”