X

Hotararea BRD Romania Anuntata Clientilor, Masura IMPORTANTA Confirmata

BRD Romania le-a anuntat in mod oficial clientilor din toata Romania o hotarare care aduce o masura importanta pentru toti cei care-i folosesc serviciile si se bazeaza pe ele in momentul de fata, iar asta pentru ca dezvaluie care va fi programul agentiilor si sucursalelor sale in perioada Craciunului in Romania.

BRD Romania spune mai jos ca in zilele de 25, 26 decembrie 2022, dar si in 1 si 2 ianuarie 2023, unitatile sale din toata tara vor fi inchise, dar exista si exceptii despre care puteti citi mai jos, iar asta pentru ca unele mall-uri, sau centre comerciale, din tara vor fi deschise atunci, iar agentiile din ele vor functiona deasemenea.

BRD Romania spune totusi ca in ciuda faptului ca va avea agentiile inchise in aceste zile, echipa sa de la centrul de contact va avea program de lucru pe 24 decembrie intre orele 09:00 si 19:00, sau 09:00 si 17:00 in ziua de 31 decembrie, acestea fiind singurele zile cu program redus, in rest ramanand activ programul non-stop.

BRD Romania ii anunta pe clientii sai in legatura cu aceste modificari pentru a le putea oferi tuturor posibilitatea de a cere ajutor, si a rezolva orice fel de probleme, astfel incat indiferent de situatie, clientii sa poata primi ajutorul de care au nevoie, lucru extrem de important pentru foarte multa lume in aceasta perioada.

Duminică, 25 și luni, 26 decembrie 2022, precum și duminică, 1 ianuarie și luni, 2 ianuarie 2023, unitățile BRD vor fi închise. Sunt exceptate anumite agenții din mall-uri, al căror program va fi stabilit prin adaptarea orarului standard la cel al centrelor comerciale.

Echipa Centrului de contact al băncii este disponibilă sâmbătă, 24 decembrie, între orele 9:00 și 19:00, precum și sâmbătă, 31 decembrie, între orele 9 :00 și 17 :00. În afara programului de mai sus, prin Contact Center vor fi în continuare disponibile non-stop următoarele servicii: opțiunile automate de consultare sold/operațiuni, serviciile de urgență pentru posesorii de carduri. Sărbători fericite!

This post was last modified on dec. 22, 2022, 4:47 PM 16:47

Disqus Comments Loading...