Hotararea ENGIE de ULTIMA ORA Anuntata Oficial Clientilor din Toata Romania

Hotararea ENGIE ULTIMA ORA Anuntata Oficial Clientilor Toata Romania

Engie a anuntat in mod oficial o hotarare foarte importanta pe care a luat-o pentru toti clientii din Romania carora le furnizeaza energie electrica si gaze naturale, compania informandu-i pe oameni in legatura cu faptul ca in perioada Craciunului si Anului Nou nu va avea deschise agentiile din toata tara, ceva de asteptat.

Engie explica mai jos faptul ca pe 26 decembrie 2022 si 2 ianuarie 2023 nu vom putea merge in vreun centru de relatii cu clientii pe care compania le are, iar asta deoarece angajatii sai vor avea o zi libera oferita de catre companie, deci va trebui sa ne bazam pe serviciul telefonic pentru a cere ajutor, sau informatii legate de conturile noastre.

Cei de la Engie Romania explica totusi mai jos faptul ca in Bucuresti va exista o locatie in care clientii vor putea ajunge pentru a cere ajutor in aceste doua zile, iar asta deoarece vorbim despre un centru comercial care va fi deschis in aceasta zi, deci vom putea merge acolo pentru a rezolva orice fel de probleme acum.

Engie Romania vorbeste inclusiv despre felul in care putem interactiona cu angajatii sai folosind serviciul Call Center, deci exista multiple optiuni de care vom putea beneficia pentru a rezolva orice, si a cere orice fel de informatii, asa ca nu trebuie sa ne facem griji in legatura cu ceea ce se intampla, pentru ca totul e gandit spre beneficiul nostru.

Zilele de 26 decembrie 2022 şi 2 ianuarie 2023 centrele ENGIE de relații clienți sunt închise. Excepţie face insula ENGIE din Băneasa Shopping City, care în aceste zile va funcţiona conform programului obişnuit al centrului comercial. În rest, centrele de relaţii clienţi au programul obişnuit de lucru.

Pe 23 decembrie numărul de Call Center va funcționa în intervalul orar 8:30 – 16:30, iar în zilele 26 decembrie şi 2 ianuarie va fi indisponibil. Până atunci poți folosi formularul de contact, iar un consilier îți va răspunde în cel mai scurt timp. De asemenea, informații utile cu privire la consumul sau facturile tale pot fi accesate direct în contul de client MyENGIE, sau prin intermediul aplicației mobile MyENGIE.