X

Surpriza Kaufland de Craciun, ce da GRATUIT Clientilor din Romania Acum

Kaufland a decis sa-i surprinda complet pe clientii din toata Romania de Craciun, iar asta pentru ca a hotarat sa ne dea gratuit ceva de care ne putem bucura cu totii in momentul de fata, ceva ce n-ar trebui sa trecem cu vederea, pentru ca vorbim despre vouchere de cumparaturi in valoare de 500 de LEI fiecare.

Kaufland a decis sa lege aceasta surpriza de un program special pe care il deruleaza de Craciun pentru romanii din toata tara, el numindu-se Sezatoarea Online, iar dupa cum puteti vedea si mai jos, vorbim despre evenimente speciale pe YouTube care le aduc romanilor putin din spiritul sarbatorii speciale prin care trecem.

Cei de la Kaufland Romania le ofera romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere in valoare de 500 de LEI fiecare daca aleg sa se aboneze la canalul sau de YouTube, iar lasarea de comentarii la clipurile video care au fost publicate acolo pot aduce mai multe sanse de castig pentru romanii dornici sa profite de tot.

Kaufland Romania deruleaza aceasta campanie pentru toti clientii din Romania in momentul de fata,a stfel ca oricine poate sa profite de tot si sa incerce sa castige voucherele in valoare de 500 de LEI fiecare, si merita sa o faceti, atat timp cat aceasta promotie este valabila, dar ea este disponibila numai pentru o perioada limitata de timp.

Spune-ne într-un comentariu pe YouTube cine este invitatul tău preferat de la #ȘezătoareaOnline, abonează-te la canalul nostru și poți câștiga un voucher de cumpărături în Kaufland în valoare de 500 de lei! Mai multe comentarii, mai multe șanse de câștig! Te așteptăm de la ora 20:00, pe YouTube, pentru 3 ore de tradiții LIVE!

This post was last modified on dec. 23, 2022, 9:49 AM 09:49

Disqus Comments Loading...