X

Masurile Anuntate de Volodimir Zelenski pentru Contrarea Rusiei in Razboi

Volodimir Zelenski a vorbit astazi despre pregatirile pe care le face Rusia pentru noi atacuri in Ucraina in urmatoarea perioada, ceva ce desigur ca genereaza foarte multa ingrijorare in randul multor oameni, si asta pentru ca Rusii au planuri de a cuceri noi localitati din tara.

Volodimir Zelenski spune ca armata tarii sale continua sa gaseasca solutii pentru a contra tot ceea ce ar putea pregati Rusia, insa desigur ca acest lucru nu este chiar atat de simplu de pus in practica, si in ciuda pregatirilor care se fac, rusii pot avea multe surprize neplacute pregatite.

“Am ținut o ședință a personalului astăzi. A fost ca întotdeauna de fond. Ne pregătim pentru lunile următoare și anul viitor în general. Sarcinile noastre sunt neschimbate. Este eliberarea pământului nostru. Siguranță pentru oamenii noștri. Restaurarea țării noastre după grevele rusești. Acestea sunt elementele victoriei ucrainene, de care ne apropiem pas cu pas.

Am auzit astăzi rapoartele comandanților la ședința Statului Major. Vedem perspective pe front. Ne pregătim pentru diferite variante de acțiuni ale statului terorist, îi vedem intențiile. Și vom răspunde. Situația din sectorul energetic a fost discutată separat.

Și vă rog să vă amintiți cine luptă împotriva noastră. Odată cu apropierea sezonului de sărbători, teroriştii ruşi pot deveni din nou activi. Ei disprețuiesc valorile creștine și orice valoare în general. Prin urmare, vă rugăm să luați în considerare semnalele raidului aerian, să vă ajutați reciproc și să aveți întotdeauna grijă unul de celălalt.

Slavă tuturor celor care ne apără statul! Mulțumim tuturor partenerilor noștri care ne ajută și împreună cu noi asigură victoria asupra tiraniei! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on dec. 24, 2022, 12:31 AM 00:31

Disqus Comments Loading...