X

Vladimir Putin ar fi Refuzat sa Creada ca Ucraina Poate Rezista Atacurilor Rusiei

Vladimir Putin ar fi refuzat sa creada ca Ucraina poate rezista atacurilor lansate de catre Rusia impotriva sa, lucru care desigur ca s-a dovedit a fi complet nerealist, iar asta deoarece ucrainienii au reusit sa tina piept armatei ruse pana acum, desigur doar pentru ca au avut parte de extrem de mult ajutor din tata lumea.

Vladimir Putin ar primi informatii nu tocmai 100% reale cu privire la situatia razboiului din Ucraina in momentul de fata, ele fiind alese, aparent, special pentru a evidential succesele pe care armata le are, nu si esecurile, iar asta ar afecta felul in care se desfasoara razboiul, conform presei americane.

“Putin se bazează pe informații alese cu atenție care alimentează calculele sale greșite cu privire la războiul din Ucraina. WSJ a intervievat actualii și foștii oficiali ruși care l-au descris pe Vladimir Putin drept un lider izolat care „nu putea… să creadă că Ucraina va rezista cu succes”.

Putin își începe ziua cu un briefing scris despre război cu informații „calibrate cu atenție pentru a sublinia succesele și a minimiza eșecurile”, potrivit surselor Wall Street Journal.”

This post was last modified on dec. 24, 2022, 10:01 AM 10:01

Disqus Comments Loading...