Rusia cere Garantii de Securitate pentru a se Evita al Treilea Razboi Mondial

Rusia cere Garantii Securitate Evita Treilea Razboi Mondial

Rusia cere garantii de securitate pentru a se evita un al treilea razboi mondial in momentul de fata din cauza tensiunilor internationale generate de catre razboiul din Ucraina, Dmitri Medvedev fiind cel care a cerut acest lucru, si vorbim despre o cerere care n-ar trebui trecuta cu vederea in vreun fel de catre cineva.

Medvedev spune ca tensiunea existenta in momentul de fata nu va disparea daca Rusia nu va primi garantii de securitate in momentul de fata, acelasi lucru fiind cerut inclusiv de catre presedintele Frantei, Emmanuel Macron, insa Ucraina nu va fi de acord cu asa ceva, sau vreun armistitiu, atat timp cat rusii nu se retrag de pe teritoriul sau.

“Medvedev cere „garanții de securitate” pentru Rusia. Vicepreședintele rus al Consiliului de Securitate, Dmitri Medvedev, a declarat că pentru „normalizarea situației” (războiul Rusiei), care ar putea duce la al treilea război mondial, Rusia are nevoie de „garanții de securitate”, a informat mass-media de stat rusă Rossiyskaya Gazeta.

„Dacă nu le primim, tensiunea va rămâne la infinit”, a spus el. „Lumea va continua să se clatine în pragul celui de-al treilea război mondial și a catastrofei nucleare.” Medvedev a amenințat că unul dintre obiectivele Moscovei este „încetarea existenței” conducerii de la Kiev.”