IMPORTANT Anunt al ENEL de ULTIM MOMENT pentru Clientii din Toata Romania

IMPORTANT Anunt ENEL ULTIM MOMENT Clientii Toata Romania

ENEL are un foarte important anunt de ultim moment pentru toti clientii sai din Romania, si este unul pe care nimeni nu ar trebui sa il treaca foarte usor cu vederea, iar asta deoarece vorbeste despre motivele in baza carora un client poate fi considerat vulnerabil, si poate profita de preturi mai bune pentru energia electrica.

ENEL exlica mai jos cele 4 motive in baza carora un client poate fi inclus in categoria celor vulnerabili, si poate beneficia de un ajutor suplimentar pentru plata consumului de energie electrica, sau gaze naturale, totul in baza reglementarilor legale in vigoare, astfel ca e bine sa stim ce se intampla in momentul de fata.

Cei de la ENEL Romania detaliaza foarte clar informatiile din acest punct de vedere, iar asta pentru ca vorbim despre o serie de reglementari legale care au fost incluse in legile care au fost publicate in ultimele luni pentru a-i proteja de romani de cresterile preturilor pentru energie electrica si gaze naturale.

ENEL Romania are pe website-ul sau toate informatiile relevante cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al modificarilor pentru preturile la energie, si e important sa stim in ce masura trebuie sa fim pregatiti pentru a avea facturi mai mari decat in mod obisnuit, deci trebuie sa ne asteptam si la acest lucru.

Principalele categorii de clienți vulnerabili! Poți fi considerat a fi client vulnerabil dacă te încadrezi doar în aceste patru categorii: Motive de venit: familia/persoană singură al cărui venit mediu lunar se încadrează în limitele legii: 1.386 lei/persoană în familie și 2.053 lei – persoană singură).

Motive de vârstă: persoanele singure care au împlinit vârstă standard de pensionare. Motive de sănătate: persoanele care depind de aparate electrice pentru a rămâne în viață/ restricționare mobilitate/deplasare; persoane cu nevoi de comunicare și informare specific în condițiile legii 448/2006 republicată. Motive de izolare: familii/persoane singure a căror locuințe se află în zone izolate/ așezări informale conform Legii 350/2001.