X

Notificarea Auchan pentru Romani, ce da GRATUIT Pana de Anul Nou Oamenilor

Auchan, unul dintre cele mai mari lantui de hypermarket-uri din toata Romania, ii notifica pe toti romanii in legatura cu ceea ce le da gratuit pana de Craciun, si dupa cum puteti vedea, vorbim despre nu mai putin de 10 premii in valoare de 1.000 de euro care sunt oferite clientilor care cumpara produse din magazinele sale.

Auchan spune ca pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre banii care sunt oferiti clientilor, este nevoie sa facem macar o data cumparaturi din magazinele din toata tara folosind cardul de fidelitate MyClub la casa, iar asa vom fi in mod automat inscrisi in cadrul promotiei care este in momentul de fata in derulare.

Conform celor de la Auchan Romania, banii sunt acordati sub forma de bonus pe cardul de fidelitate MyClub, astfel ca ii putem folosi pentru orice fel de achizitii din cadrul magazinelor din toata tara, asa ca ne putem bucura de orice dorim, desigur fara sa platim efectiv vreun ban, ci doar sa utilizam bonusul care ne este oferit.

Auchan Romania nu e singurul lant de hypermarket-uri care in aceasta perioada deruleaza diverse tipuri de campanii de acest gen in Romania, asa ca merita sa va uitati inclusiv la ceea ce este oferit de catre alte companii pentru noi in aceasta perioada, asa ca merita sa profitati de orice fel de promotii care ne dau bani gratuit.

0.000 de euro cash sau unul din cele 10 premii de 1.000 de euro bonus pe cardul de fidelitate MyCLUB Auchan – asta poți câștiga dacă până pe 31 decembrie îți faci cumpărăturile măcar o dată în magazinele Auchan folosind cardul de fidelitate MyCLUB Auchan.

This post was last modified on dec. 27, 2022, 9:52 AM 09:52

Disqus Comments Loading...