Situatia Grea din Ucraina Dezvaluita de Volodimir Zelenski Lumii Intregi

Situatia Grea din Ucraina Dezvaluita de Volodimir Zelenski Lumii Intregi

Volodimir Zelenski dezvaluie pentru lumea intreaga cat de grea este situatia Ucrainei chiar si in perioada Craciunului, iar asta deoarece atacurile neintrerupte ale Rusiei au provocat probleme majore pentru un numar mare de localitati din tara.

Volodimir Zelenski vorbeste despre faptul ca Bakhmut este in continuare atacat fara oprire de catre Rusia, impreuna cu diverse alte localitati din Donetk, iar lucrurile sunt tot mai grave pe zi ce trece.

“Scurt raport despre astăzi – încă o zi dintr-o altă săptămână a rezistenței noastre.

Primul este fata. Bakhmut, Kreminna și alte zone din Donbas, care necesită acum putere și concentrare maximă. Situația de acolo este dificilă, dureroasă. Ocupatorii cheltuiesc toate resursele pe care le au la dispoziție – și sunt resurse considerabile – pentru a stoarce măcar un avans.

Și le mulțumesc tuturor băieților noștri care stau pe poziții, stau puternici și care încă mai găsesc oportunități nu numai să nu piardă nimic, ci și să-i facă knock out pe ocupanți, să-i „minus”.

A doua este energia. Astăzi am avut o întâlnire specială cu oficiali guvernamentali cu privire la situația din energie și infrastructură. Ne pregătim pentru anul viitor, și nu doar pentru lunile de iarnă. Sunt amenințări pe care trebuie să le eliminăm. Sunt pași care trebuie făcuți. Și statul le va face cu siguranță.

Al treilea punct. A avut loc astăzi o întâlnire extinsă cu privire la rezultatele vizitei în SUA și implementarea acordurilor. Nu vom pierde timpul. Vom implementa rapid tot ce s-a convenit la Washington. Cat mai mult posibil.

Mulțumim tuturor celor care lucrează pentru Ucraina, indiferent dacă este vacanță, weekend sau zi lucrătoare! Mulțumim tuturor celor care luptă pentru Ucraina! Mulțumim tuturor celor care ne ajută țara!”