Anuntul MOL Romania foarte IMPORTANT pentru Milioane de Romani

Anuntul MOL Romania IMPORTANT Milioane Romani

MOL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de benzinarii din toata tara, incepe anul 2023 cu un anunt foarte important care vizeaza extrem de multi romani care ajung in toate locatiile pentru a cumpara carburant, iar asta pentru ca le ofera posibilitatea de a castiga o varietate de premii in aceasta perioada.

MOL Romania vorbeste despre faptul ca in momentul in care alimentam cu minim 150 de LEI in oricare dintre statiile sale din toata tara, avem automat sansa de a fi inscrisi intr-un concurs special care ne permite sa castigam o varietate de premii extrem de interesante, dar numai pentru o perioada limitata de timp.

Puteti vedea ca MOL le ofera romanilor posibilitatea de a castiga o masina Mercedes-Benz GLA 180 la finalul acestei campanii speciale care este in plina desfasurare, insa si 36 de carduri de carburant in valoare de nu mai putin de 5.000 de LEI, deci aveti foarte multe motive sa participati la ea in acest moment.

MOL ne ofera deasemenea posibilitatea de a castiga 3.000 de carduri de carburant in valoare de 150 sau 200 de LEI fiecare, totul prin intermediul unor trageti la sorti facute la casele de marcat, iar mai multe detalii despre celelalte premii care sunt oferite, puteti gasi in explicatiile oferite pe website-ul companiei.

Alimentează în stațiile MOL cu carburanți din gama MOL EVO (EVO 100 Plus, EVO Diesel Plus, EVO 95, EVO Diesel) în valoare de minimum 150 de lei, în perioada 05.12.2022 – 26.02.2023, şi ai acces la premii atractive. 1 autoturism Mercedes-Benz GLA 180, la final campaniei, prin tragere la sorți, din baza tuturor înscrierilor în campanie.

36 de Carduri de Carburant cu valoarea unitară de 5000 lei, oferite prin trageri la sorți săptămânale, pe toată durata campaniei, EXCLUSIV pentru înscrierile prin intermediul aplicației MOL Go. 3000 de Carduri de Carburant în valoare de 150 sau 200 de lei, în funcție de carburantul alimentat. Premiile în carduri de carburant se acordă instant, prin intermediul unei trageri la sorți la casa de marcat. Urmărește mesajele de pe bon și momentul norocos poate fi al tau.