X

SCHIMBARILE LIDL Romania Anuntate in mod Oficial pentru Toate Magazinele Azi

LIDL Romania a anuntat in mod oficial pentru clientii din toata Romania o serie de schimbari foarte importante care ajung in toate magazinele din tara, iar asta pentru ca a decis sa activeze in aplicatia LIDL Plus o serie de cupoane de reduceri pentru o varietate de produse care merita sa fie in atentia noastra.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre produsele speciale care sunt disponibile cu reduceri chiar in aceasta perioada, ele trebuind activate in cadrul aplicatiei LIDL Plus de catre noi pentru a le putea cumpara la pret redus, compania alegandu-le in mod special pentru a ne oferi reduceri la unele produse care nu au mai avut oferte.

Campania pe care LIDL o deruleaza in Romania in momentul de fata este una pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca cu vederea, iar asta pentru ca toate aceste cupoane au o perioada foarte limitata de valabilitate, si vor disparea din aplicatie daca nu profitam de ele atat timp cat sunt active in acest moment.

LIDL vorbeste nu doar despre cupoanele pe care le are disponibile pentru LIDL Plus, ci si despre noi produse cu marca Vemondo, astfel ca merita din plin sa ne uitam cu atentie mare la toate promotiile exclusive care sunt disponibile pentru a nu rata ocazia de a beneficia de aceste oferte extrem de interesante.

“Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni. Bucură-te de noi produse Vemondo create special pentru vegani și vegetarieni! Vezi întreaga oferta pe website.

This post was last modified on ian. 3, 2023, 9:08 AM 09:08

Disqus Comments Loading...