SURPRIZELE LIDL Romania pentru Clientii Romani, ce da GRATIS in Toate Magazinele

SURPRIZELE LIDL Romania Clientii Romani GRATIS Toate Magazinele

LIDL Romania isi bucura clientii din toata tara cu o serie de surprize speciale care sunt disponibile in toate magazinele in momentul de fata, ele fiind oferite de catre lantul de supermarket-uri prin intermediul platformei LIDL Plus, dar si a cupoanelor care sunt create special pentru aceasta, si care au fost actualizate recent.

LIDL Romania a decis sa le ofere romanilor posibilitatea de a salva in cadrul aplicatiei LIDL Plus informatii despre toate cumparaturile pe care le fac in magazine, iar in baza acestor puncte li se ofera gratuit diverse produse din magazine, totul in functie de valoarea cumparaturilor pe care le facem in acest moment.

Puteti vedea in imaginea de mai jos exemple de produse pe care LIDL le ofera clientilor care decid sa cumpere produse care sunt disponibile in cadrul campaniei speciale pentru LIDL Plus, insa important este sa va scanati cardul atunci cand faceti cumparaturile, pentru a fi siguri ca adunati sumele in aplicatie.

LIDL Romania are pe website-ul sau, dar si in aplicatia LIDL Plus, informatii suplimentare cu privire la aceasta promotie speciala pe care o deruleaza in momentul de fata, si e bine sa va informati in legatura cu tot ceea ce ne este pus la dispozitie, pentru a fi siguri ca nu ratati vreunul dintre premiile care sunt oferite.

Activează opțiunea Cupon Plus din aplicația #LidlPlus, iar de fiecare dată când faci cumpărături și scanezi cardul digital la casa de marcat, suma cheltuită este salvată în aplicație. Cu fiecare prag atins, vei primi un premiu. Campania are loc în perioada 2-31 ianuarie 2023.