X

Germania Refuza sa Trimita Tancuri Leopard in Ucraina

Germania a anuntat in mod oficial faptul ca refuza sa trimita tancuri in Ucraina pentru a sustine razboiul care este dus in momentul de fata de catre tara impotriva Rusiei, iar asta dupa cateva saptamani in care mai multe tari europene si-au anuntat deciziile de a trimite tancuri usoare catre ucrainieni.

Germania a refuzat de-a lungul razboiului sa ofere foarte mult ajutor Ucrainei, iar asta in ciuda faptului ca el a fost cerut in mod constant de catre tara, astfel ca nici aceasta decizie nu vine ca una surprinzatoare, asa ca ramane de vazut ce fel de ajutor va mai veni in viitor, asta daca va mai veni ceva curand.

“Guvernul german spune că nu intenționează să furnizeze Ucrainei tancuri Leopard. Germania nu are în prezent planuri de a furniza Ucrainei tancuri Leopard 2, a declarat purtătorul de cuvânt al guvernului țării pe 9 ianuarie, citat de Reuters.

Declarația vine la o zi după ce ministrul german al Economiei, Robert Habeck, a declarat pentru ARD că posibilitatea livrării tancurilor „nu poate fi exclusă”.”

This post was last modified on ian. 9, 2023, 6:34 PM 18:34

Disqus Comments Loading...