X

Mesajul ENGIE cu o Masura IMPORTANTA Dedicata Clientilor din Romania

ENGIE, unul dintre furnizorii de energie electrica si gaze naturale care are un numar mare de clienti in Romania, le transmite tuturor un mesaj extrem de important cu o masura care le este dedicata in momentul de fata, si de care oricine ar trebui sa profite atat timp cat ea se aplica in toata tara pentru noi chiar acum.

ENGIE vorbeste despre faptul ca in momentul in care dorim sa modificam in orice fel conventia de consum pentru locul nostru de consum, trebuie doar sa anuntam compania in legatura cu noul consum pe care il estimam, astfel incat sa nu ajungem sa platim mai mult decat trebuie atunci cand nu avem un consum mare.

Dupa cum puteti vedea inclusiv in mesajul de mai jos, cei de la ENGIE Romania explica foarte clar cum anume putem sa cerem modificarea acestei conventii de consum, care este extrem de importanta, in final, pentru modul in care se calculeaza factura pentru servicii in anumite conditii de consum generate de noi.

ENGIE Romania nu e singura companie la care exista aceste conventii de consum, deci daca ati beneficiat de servicii de la vreo alta companie, atunci e bine sa stiti ca si aici puteti cere o modificare a acestei conventii, asa ca e bine sa va uitati cu foarte mare atentie la ceea ce se intampla in momentul de fata.

Convenția de consum ne este utilă în emiterea facturilor cu index estimat, atunci când nu primim un index citit de către reprezentantul distribuitorului din zona ta sau atunci când tu nu ne poți transmite indexul autocitit. Scrie-ne pe formularul de contact online unde te rugăm să alegi ce tip de client ești și ce tip de energie îți furnizăm.

Apoi să alegi din categoria Contracte subiectul Modificare convenție consum. Sună-ne la numărul de Call Center 021.9366, disponibil de luni până vineri în intervalul orar 08:30-19:00. Dacă online nu e varianta potrivită pentru tine, te așteptăm în oricare dintre centrele de relații clienți.

This post was last modified on ian. 9, 2023, 5:50 PM 17:50

Disqus Comments Loading...