X

Notificarea BANCA Transilvania, ce da GRATUIT Astazi Clientilor din Romania

BANCA Transilvania a publicat astazi o notificare importanta pentru clientii din toata Romania, cea mai mare banca din tara noastra, dar si din Europa de Est, luand decizia sa readuca BT Pay Day cu un premiu pe care il ofera gratuit celor care decid sa profite de aplicatia bancii in momentul de fata, si merita sa aveti in vedere totul.

BANCA Transilvania a decis sa ofere gratuit un videoproiector pentru oricare dintre clientii care fac astazi o plata folodind aplicatia BT Pay, ei fiind in mod automat inscrisi la promotia care este in plina desfasurare in momentul de fata, mecanismul de participare fiind acelasi pe care l-am vazut inclusiv in cazul altor promotii similare.

Conform celor de la BANCA Transilvania, oricare dintre castigatorii acestei promotii vor fi sunati de catre banca pentru a fi anuntati daca au castigat, sau nu, vreun premiu, asa ca merita sa aveti in vedere tot ceea ce ni se spune in momentul de fata, deoarece premiul in sine e interesant, si este singurul oferit exclusiv astazi.

BANCA Transilvania le ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a participa la aceasta promotie speciala, astfel ca nu trebuie decat sa instalati si sa activati aplicatia BT Pay in telefonul vostru iPhone, sau Android, o procedura care este foarte simpla, si poate fi realizata in doar cateva secunde acum.

BT Pay Day is back! În fiecare zi de luni din ianuarie e BT Pay Day – cu premii care să îți facă săptămâna mai ușoară. Astăzi, 9 ianuarie, poți câștiga un videoproiector, pentru seara perfectă de filme acasă la tine. Faci o plată cu telefonul până la sfârșitul zilei și intri automat în tragerea la sorți pentru premiu. Dacă ai câștigat, te sunăm noi să-ți dăm veștile bune.

This post was last modified on ian. 9, 2023, 3:56 PM 15:56

Disqus Comments Loading...