X

ATENTIONAREA Kaufland de Foarte MARE Importanta pentru Clientii din Romania

Kaufland a hotarat sa publice o atentionare foarte importanta pentru clientii din toata Romania, iar ea vizeaza toate magazinele in momentul de fata, iar asta deoarece este in mod oficial anuntat faptul ca voucherele care au fost promise pentru cumparaturile dintr-o categorie speciala de produse, pot fi folosite.

Kaufland a anuntat pe final de 2022 o categorie speciala de produse pentru a caror achizitie sunt oferite vouchere cadou care reprezinta pana la 15% din valoarea saptamanala a achizitiilor, pana la un maxim de 150 de LEI, iar incepand de astazi acele vouchere sunt disponibile pentru toti cei care trebuie sa le primeasca.

In cazul in care ati uitat, aceste vouchere sunt oferite exclusiv celor care au Kaufland Card, astfel ca daca nu aveti un card de fidelitate pe care Kaufland Romania ne permite sa-l facem, atunci nu aveti cum sa primiti vreun voucher, mai ales ca nu aveti nici achizitiile de la finalul anului 2022 inregistrate pentru a primi voucherul.

Kaufland Romania continua aceasta campanie, cu detalii suplimentare disponibile chiar pe website-ul sau, astfel ca daca vreti sa profitati de viitoarele vouchere care vor fi oferite, atunci trebuie doar sa intrati pe website-ul sau, si sa vedeti ce oferte sunt disponibile in momentul de fata in toata Romania.

5% se întorc la tine în ianuarie! Voucherul cu banii strânși în decembrie, în Kaufland Card, poate fi folosit începând cu 11 ianuarie! Voucherul cu banii savați din decembrie poate fi folosit începând cu 11 ianuarie.

Valoarea voucherului este reprezentată de 15% din totalul cumpărăturilor pe care le-ai efectuat în fiecare săptămână din perioada 23.11.2022 – 31.12.2022, din categoriile de produse selectate și mentionate săptămânal, cu scanarea Kaufland Card la casa de marcat.

This post was last modified on ian. 10, 2023, 11:35 PM 23:35

Disqus Comments Loading...