X

Hotararea Rompetrol IMPORTANTA pentru Benzinariile in care Alimenteaza Romanii

Rompetrol, unul dintre cele mai importante si mai mari lanturi de benzinarii din toata Romania, a anuntat in mod oficial o decizie pe care a luat-o, si care se aplica pentru toti romanii din toata tara, iar asta pentru ca a hotarat in mod oficial sa ii rasplateasca pe cei care decid sa alimenteze din locatiile sale acum, sau in viitor.

Rompetrol vorbeste mai jos despre aceasta decizie, si le spune tuturor romanilor care alimenteaza in benzinariile sale ca le ofera cate 10 LEI inapoi la primele doua tranzactii de minim 200 de LEI facute in locatiile sale cu un CardAvantaj, astfei ca primiti 20 de LEi inapoi la 400 de LEI cheltuiti, dar numai daca platiti cu un asemenea card.

Aceasta promotie speciala pe care Rompetrol o are pentru toti romanii se aplica indiferent in ce benzinarie a lantului mergeti, insa nu e clar daca si la cele partenere este oferit acest bonus, desi in mod normal ar trebui sa se intample acest lucru, insa e bine sa intrebati inainte de a cumpara de acolo ceea ce aevti nevoie.

Rompetrol explica mai jos exact cum se ofera acest bonus special pentru clientii care alimenteaza la benzinariile din Romania, si e important sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce ni se spunepentru a fi siguri de faptul ca nu se va intampla sa ratati oportunitatea de a primi inapoi orice fel de sume de bani de la companie.

Aplica pentru CardAvantaj. In fiecare luna ai cate 10 lei cashback la primele doua tranzactii de minimum 200 lei la Rompetrol. Lunar, primele doua tranzactii de peste 200 lei efectuate prin CardAvantaj la POS-urile Credit Europe Bank din locatiile Rompetrol, iti aduc fiecare cate 10 lei cashback. In plus, nu uita ca la fiecare plata prin CardAvantaj te bucuri de 3 rate fara dobanda.

Dobanda zero se aplica daca se achita lunar suma totala de plata, astfel cum este evidentiata in extrasul de cont emis de catre banca. Campania este valabila in perioada 01.10.2022 – 31.03.2023. Consulta aici lista locatiilor Rompetrol partenere CardAvantaj.

This post was last modified on ian. 11, 2023, 5:31 PM 17:31

Disqus Comments Loading...