X

Ajutorul pentru Plata Facturilor la Energie Explicat de Guvernul Romaniei

Ajutorul pe care Guvernul Romaniei il acorda persoanelor vulnerabile pentru plata facturilor la energie este explicat mai jos pentru ca oricare dintre oamenii care vor primi cei 1.400 de LEI, din bani europeni, sa stie exact cum va fi facuta alocarea.

Guvernul Romaniei spune ca 700 de LEI vor fi acordati in februarie 2023 pe carduri care vor fi trimise catre romani, si inca 700 de LEI vor fi alocati in septembrie 2023, pentru un total de 1.400 de LEI care ar trebui sa ajute oamenii sa-si plateasca facturile la energie.

๐—ฆ๐—ฃ๐—ฅ๐—œ๐—๐—œ๐—ก ๐—ฃ๐—˜๐—ก๐—ง๐—ฅ๐—จ ๐—ฃ๐—Ÿ๐—”๐—ง๐—” ๐—™๐—”๐—–๐—ง๐—จ๐—ฅ๐—œ๐—Ÿ๐—ข๐—ฅ ๐—Ÿ๐—” ๐—˜๐—ก๐—˜๐—ฅ๐—š๐—œ๐—˜ ๐—ฃ๐—˜๐—ก๐—ง๐—ฅ๐—จ ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ฆ๐—ข๐—”๐—ก๐—˜๐—Ÿ๐—˜ ๐—ฉ๐—จ๐—Ÿ๐—ก๐—˜๐—ฅ๐—”๐—•๐—œ๐—Ÿ๐—˜! 1.400 de lei sprijin din #banieuropeni pentru plata facturilor la energie pentru persoanele vulnerabile. Ajutorul va fi distribuit รฎn douฤƒ tranศ™e, a cรขte 700 de lei fiecare: รฎn februarie 2023 ศ™i รฎn septembrie 2023.

Se pot plฤƒti o parte din cheltuielile cu energia, indiferent de natura acesteia: energie electricฤƒ, energie termicฤƒ centralizatฤƒ, gaze, butelie, lemne pentru foc, pฤƒcurฤƒ, peleลฃi ลŸi alte materiale de รฎncฤƒlzire.

Aproximativ 2,8 milioane de gospodฤƒrii vulnerabile vor fi ajutate pentru a trece mai uศ™or peste aceastฤƒ perioadฤƒ.

This post was last modified on ian. 12, 2023, 9:34 PM 21:34

Disqus Comments Loading...