ATENTIONAREA BCR Romania de ULTIMA ORA pentru Clientii din Toata Romania

ATENTIONAREA BCR Romania ULTIMA ORA Clientii Toata Romania

BCR Romania a emis in mod oficial o atentionare de ultima ora pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca vrea sa le aduca in atentie o masura pe care o pune in aplicare chiar astazi, si vorbim despre ceva care va afecta un numar destul de mare de clienti, deci e bine sa stiti ce se intampla la banca acum.

BCR Romania ii anunta pe toti clientii din tara noastra in legatura cu faptul ca in data de 12 ianuarie 2023, intre orele 23:30 si 03:00, va efectua o serie de lucrari de mentenanta pentru serviciile sale online, astfel ca unele dintre acestea nu vor fi disponibile in acest interval orar pentru folosire de catre clientii sai.

BCR Romania spune ca George Web si App sunt serviciile afectate de catre aceste lucrari de mentenanta, deci practic platforma George nu va putea fi folosita de catre clientii din Romania in cursul celor 3 ore si 30 de minute in care va avea loc mentenanta, asa ca e bine sa stiti ca nu veti putea face nimic cu ele atunci.

Conform celor de la BCR, serviciul pentru relatii cu clientii va ramane in continuare activ in cursul acestei perioade de timp, deci vom putea suna pentru a primi orice fel de ajutor am avea nevoie, asa ca nu suntem lasati fara posibilitatea de a rezolva eventuale probleme urgente care nu suporta amanare.

BCR Romania nu vorbeste si despre afectarea altor servicii in cursul celor 3 ore si 30 de minute, asa ca in mod teoretic toate celelalte ar trebui sa functioneze fara probleme pentru clientii din toata Romania, asa ca n-ar trebui sa va faceti griji din acest punct de vedere, ceea ce este o veste excelenta acum.