X

Informarea ENGIE cu un Anunt Oficial IMPORTANT pentru Toti Clientii din Romania

ENGIE, unul dintre gigantii industriei energetice care are un numar mare de clienti inclusiv in Romania pe partea de furnizare de energie electrica si gaze naturale, le transmite tuturor clientilor un anunt extrem de important cu privire la modul in care pot avea un control mai bun si mai rapid asupra serviciilor de care beneficiaza.

ENGIE vorbeste despre faptul ca oricare dintre clientii din Romania poate sa foloseasca aplicatia MyENGIE pentru telefoane si tablete in ideea de a se bucura de o varietate de beneficii care in mod normal nu sunt disponibile pentru oricine, si care sunt oferite inclusiv pe iPhone si Android cu aplicatia dedicata.

Conform informatiilor pe care ENGIE Romania le ofera si mai jos, vorbim inclusiv despre posibilitatea de a plati facturile care ne-au fost emise de catre compania de energie, iar asta intr-un mod sigur, pentru ca aplicatia ofera securitate pentru platile facute de catre noi folosindu-ne cardurile bancare, ceea ce este foarte important.

ENGIE Romania are deasemenea si o promotie speciala in derulare in momentul de fata in Romania, iar asta pentru ca exista o serie de premii pe care le ofera pentru clientii care isi activeaza factura electronica, asa ca e bine sa va uitati cu atentie inclusiv la aceste informatii importante cu privire la aceasta promotie.

MyENGIE este mereu cu tine! Din aplicație poți plăti, în același timp, toate facturile de energie, iar, la final, poți salva datele cardului tău. Astfel, la următoarea plată nu va mai fi nevoie să le completezi încă o dată. Despre asta și despre multe alte avantaje ale noului cont de client și noii aplicații mobile, aici!

Dacă ți-ai creat acest cont în perioada 9 noiembrie 2022 – 28 februarie 2023 și ai factura pe e-mail activă, te poți înscrie pe website și poți căștiga premii electrizante.

This post was last modified on ian. 12, 2023, 3:48 PM 15:48

Disqus Comments Loading...