Survivor: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Milioanele de Fani din Romania

Survivor Anuntul ULTIMA ORA Milioanele Fani Romania

Survivor, cel mai important show al momentului cu milioane de fani in toata Romania, este in centrul unui anunt oficial facut de catre PRO TV pentru toti cei care asteapta cu nerabdare noi episoade, iar asta pentru ca a fost anuntat in mod oficial faptul ca pe 15 ianuarie va fi intr-adevar difuzat un episod special al emisiunii.

Survivor a inceput intr-un nou sezon in Romania chiar in prima parte a lunii ianuarie, iar acum cei de la PRO TV ne anunta ca pe 15 ianuarie vom vedea un episod special cu tot ceea ce au facut concurentii in cadtul provocarilor la care sunt spusi, dar mai important, ceea ce au facut si in afara lor, acolo unde “se fac jocurile”.

Survivor este cel mai popular show TV al momentului in Romania, iar asta pentru ca vedete cunoscute, sau mai putin cunoscute, lupta impreuna cu oameni “obisnuiti” in provocarile pe care PRO TV le-a gandit pentru ei, dar mai “picant” decat atat este show-ul intelegerilor pe care le fac inainte de fiecare consiliu tribal.

Survivor este un fenomen in SUA, cu zeci de sezoane la activ, iar in Romania acum incep sa fie oamenii intresati de show, mai ales ca exista foarte multe de vazut in cadrul episoadelor pe care PRO TV le are pregatite, si duminica, 15 ianuarie 2023, vom vedea cu siguranta foarte multe surprize care ne vor tine “lipiti” de ecranele televizoarelor.

Avem o super veste pentru tine! Duminică, 15 ianuarie, am pregătit un episod special de Survivor. Situații neașteptate o să se întâmple în show! Ne revedem peste 3 zile, de la ora 20:00 la PRO TV și pe VOYO! A fost o săptămână extraordinară de Survivor.