X

Anunturile E.ON de ULTIMA ORA pentru Milioanele de Clienti din Romania

E.ON, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru milioane de clienti din Romania, a publicat 2 anunturi de ultima ora despre care trebuie sa stie milioane de clienti din toata tara, iar asta pentru ca le aduce in atentie tuturor oamenilor ceva care nu trebuie trecut cu vederea.

E.ON vorbeste intr-o prima faza despre o sectiune speciala din cadrul website-ului sau in care a publicat o serie de informatii extrem de importante cu privire la ceea ce ar trebui sa stim in momentul de fata cand vine vorba despre serviciile de energie electrica si gaze naturale pe care le primim in fiecare luna.

Separat de aceste informatii importante pe care E.ON Romania le-a publicat pentru noi, puteti vedea ca vorbim deasemenea si despre informatii care au legatura cu felul in care se plafoneaza preturile pentru multe tipuri de clienti din toata tara, si e bine sa stiti ce se intampla, pentru ca exista multiple reguli noi in baza noii legislatii.

E.ON Romania are si pe website-ul sau informatii suplimentare cu privire la ceea ce se intampla in legatura cu plafonarea preturilor, si facturile lunare pe care le primim, asa ca daca vreti sa aflati mai multe informatii despre ceea ce se intampla in momentul de fata, ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la detaliile de acolo.

Atunci când ai acces la informații structurate este mai ușor să înțelegi domeniul energiei. Astfel, a apărut Stația de Energie E.ON, locul în care găsești răspunsurile la toate întrebările tale. Vizitează platforma și descoperă care este circuitul energiei, cum sunt influențate prețurile și multe alte informații utile pentru orice consumator.

Dacă te afli în cele 3 categorii descrise mai jos, trebuie să completezi o declarație pe propria răspundere pentru a beneficia de plafonul de 0,68 lei/kWh: utilizezi dispozitive, aparate sau echipamente medicale necesare efectuării tratamentelor; ai în întreţinere cel puţin 3 copii cu vârsta de până în 18 ani, respectiv 26 de ani în cazul în care urmează o formă de învăţământ; reprezinți o familie monoparentală și ai în întreținere cel puțin un copil cu vârsta de până la 18 ani, respectiv 26 ani în cazul în care urmează o formă de învațământ.

This post was last modified on ian. 14, 2023, 9:33 AM 09:33

Disqus Comments Loading...