X

Informare ENGIE de foarte Mare IMPORTANTA Emisa Oficial Clientilor Romani

ENGIE, una dintre companiile principale prin intermediul carora romanii primesc electricitate si gaze naturale, a emis o informare oficiala de mare importanta pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca le aduce in atentie situatia privind serviciile tehnice obligatorii pe care ei le primesc de la companie.

ENGIE vorbeste mai jos despre serviciile tehnice de verificare a instalatiilor de gaze naturale, de exemplu, care sunt obligatorii prin lege, si despre care compania trebuie sa fie notificata, inclusiv daca ele sunt facute de catre o companie terta pentru noi, iar asta pentru ca vorbim, in esenta, de o obligatie legala.

Conform informatiilor pe care ENGIE Romania le-a publicat, exista posibilitatea ca in anumite situatii notificarile cu privire la verificarile tehnice obligatorii facute in cazul locului nostru de consum sa nu fie notificate catre furnizorul de gaze naturale inainte ca termenul legal pentru efectuarea verificarii sa expire.

ENGIE Romania spune ca in aceasta situatie, chiar daca am fost contactati de catre un angajat al companiei cu privire la efectuarea serviciilor tehnice obligatorii, e bine sa stim ca daca am realizat aceasta procedura cu o alta companie autorizata, ea e valabila, si eventual sa oferim o dovada furnizorului de gaze naturale.

Câteodată datele referitoare la realizarea serviciilor tehnice obligatorii ajung cu întârziere în sistemul nostru. Din acest motiv este posibil ca notificările de informare cu privire la data de expirarea a unui serviciu tehnic obligatoriu să fie trimise și către clienți care l-au realizat deja cu un operator economic autorizat.

Dacă ai primit o astfel de notificare și ai realizat deja serviciul tehnic, nu mai este necesar să mai urmezi informațiile prezentate în aceasta. În cazul în care vrei să cunoști cum funcționeză procesul de actualizare a acestor informații, poți să parcurgi și informațiile de mai jos.

This post was last modified on ian. 15, 2023, 12:58 PM 12:58

Disqus Comments Loading...