Masurile BRD Romania Anuntate Oficial, ce da GRATUIT Clientilor din Romania

Masurile BRD Romania Anuntate Oficial GRATUIT Clientilor Romania

BRD Romania, una dintre principalele banci din toata Romania, a anuntat masurile pe care le-a luat pentru clientii din toata tara, iar asta deoarece ofera gratuit ceva despre care oricine trebuie sa profite, si vorbim despre sute de vouchere de cumparaturi la eMAG cu sume de bani de care ne vom putea bucura.

BRD Romania spune ca primii clienti care vor face un card bancar numit Card de Zi, vor avea posibilitatea de a castiga unul dintre cele 200 de vouchere eMAG care contin premii de 100 de LEI, sau 150 de LEI, in functie de tipul de card bancar pe care decid sa il faca, deci este important sa va uitati cu atentie la ce alegeti.

Conform celor de la BRD, voucherele pe care le ofera pot fi folosite pentru orice fel de cumparaturi pe care le putem face din magazinul online, asa ca nu trebuie sa va faceti prea multe griji cu privire la asta, ci doar sa va bucurati de banii oferiti pentru a cumpara produsele dorite de la eMAG, daca tot ati fost norocosi.

BRD desfasoara aceasta campanie speciala pentru o perioada limitata de timp in Romania in momentul de fata, astfel ca oricine poate sa profite de ea, si merita sa va uitati cu mare atentie la tot, pentru ca exista o perioada limitata de timp in care vom putea sa avem ocazia de a intra gratuit in posesia acestor vouchere.

Îți dorești retrageri de numerar fară comisioane în țară sau în străinătate și o asigurare de călătorie pentru un plus de confort? Dar și costuri ZERO pentru serviciile de mobile și internet banking sau transferuri gratuite nelimitate?

Fii printre primii 100 de clienți care își iau 100% online pachetul Card de Zi cu Zi Mastercard sau pachetul Card Gold RON Mastercard și poți câștiga un voucher garantat. 100x vouchere eMAG cu 100 de LEI garantat. 100x vouchere eMAG cu 300 de LEI garantat.

Masurile BRD Romania Anuntate Oficial GRATUIT Clientilor Romania card de zi