X

Rompetrol Atrage ATENTIA Romanilor care Alimenteaza in Benzinarii, ce Trebuie Sa Stii

Rompetrol, producator de carburanti cu un numar mare de benzinarii in toata Romania, ii atentioneaza pe romanii care alimenteaza din statiile sale in legatura cu faptul ca inca mai au doar cateva zile posibilitatea de a se inscrie la o promotie speciala in baza careia pot primi gratuit o masina Alfa Romeo Tonale, pe care o puteti vedea mai jos.

Rompetrol are deschisa aceasta promotie speciala de foarte multa vreme, astfel ca exista cel mai probabil destui romani inscrisi in cadrul acestei campanii speciale, insa chiar si asa, merita sa va incercati sansa de a intra gratuit in posesia unei masini, care v-ar putea fi de foarte mare folos pentru viitor, in final.

Conform companiei Rompetrol, pentru a intra in posesia acestui premiu, va trebui sa cumparam produse in valoare de 150 de LEI, si sa inscriem codul de pe bonul de cumparaturi printr-una dintre metodele pe care le aveti mai jos, si puteti vedea ca exista foarte multe optiuni, asa ca merita sa luati in calcul participarea.

Rompetrol le permite oricaror romani care cumpara produsele sale sa se inscrie in cadrul acestei promotii pentru a primi gratuit o masina Alfa Romeo Tonale, una singura fiind oferite, asa ca nu trebuie sa faceti nimic altceva decat sa cumparati efectiv produsele in valoare de 150 de LEI, si sa va inscrieti in promotie.

Nu-ți rata șansa! AMR câteva zile în care poți înscrie bonul de minim 150 de lei, ca să poți intra în cursa spre marele premiu, o mașină Alfa Romeo Tonale! Hai în stația ta preferată Rompetrol, alimentează, înscrie bonul și poți fi tu marele câștigător!

Cum te poți înscrie ? SMS la 1788! Tarif standard per SMS specific fiecărei rețele mobile: Digi Mobil, Telekom România Mobile Communications, Orange România și Vodafone România. Aplicația Rompetrol Go. Formularul de mai jos. WhatsApp Mesaj la numărul 0759.055.343.

This post was last modified on ian. 15, 2023, 11:14 AM 11:14

Disqus Comments Loading...