ATENTIONARE a E.ON de Extrem de Mare IMPORTANTA pentru Oricare dintre Clientii Romani

ATENTIONARE E.ON Extrem Mare IMPORTANTA pentru Oricare Clientii Romani

E.ON, companie cu un foarte mare numar de clienti in toata Romania in momentul de fata, a emis o atentionare de foarte mare importanta pentru toti clientii din Romania, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie faptul ca trebuie sa fie atenti ca informatiile din conventia de consum sa fie corecte, pentru a avea facturi corecte.

E.ON explica mai jos de ce este extrem de important sa estimam in mod corect consumul lunar pe care-l inregistram pentru energie electrica si gaze naturale, iar asta pentru ca daca nu transmitem indexul autocitit, atunci factura de consum va fi emisa in baza conventiei de consum care a fost stabilita de noi.

Puteti vedea mai jos ca separat de factura bazata pe conventia de consum, cei de la E.ON Romania emit si facturi de regularizare o data la 3 luni de zile pentru a regla valoarea consumului, ar si a banilor pe care i-am platit, astfel incat sa achitam vreo diferenta in plus, sau sa fie redusa din viitoarele facturi de consum.

E.ON Romania ne permite sa stabilim conventia de consum direct prin intermediul website-ului sau din Romania, iar asta pentru ca platforma prin care ne putem administra contractele ofera inclusiv posibilitatea de a controla sumele de bani pe care trebuie sa le platim in mod obisnuit pentru consumul nostru.

Convenția/programul de consum este parte integrantă a contractului tău de furnizare electricitate și/sau gaze naturale. Aici sunt menționate cantitățile de energie (kWh/mc) pe care estimezi că le consumi și pe care ți le facturăm lunar, dacă nu transmiți autocitirea contorului.

Aceste cantități sunt reglate la fiecare 3 luni, după citirea contorului de către Operatorul de Rețea/Distribuție, rezultând facturi de regularizare. Regularizarea poate fi mai mare dacă în convenție ai trecut cantități mai mici decât consumul realizat sau mai mici, chiar cu minus, în cazul în care ai estimat un consum mai mare decât cel realizat.