Mesajul Oficial WhatsApp, ce iti Recomanda sa faci pe iPhone si Android

Mesajul Oficial WhatsApp Recomanda faci iPhone Android

WhatsApp, cea mai mare aplicatie de mesagerie din intreaga lume cu miliarde de utilizatori care o folosesc de pe iPhone si Android, a publicat o recomandare oficiala pentru toti cei care vor sa aiba parte de o experienta diferita, chiar mai buna, pentru folosirea ei in viata de zi cu zi, in mod obisnuit.

WhatsApp le recomanda utilizatorilor din intreaga lume sa incerce noile avatare care au fost implementate in cadrul aplicatiei de mesagerie chiar la final de an 2022, ele fiind asteptate de catre foarte multa lume, iar din moment ce au fost implementate, le putem folosi pentru orice fel de conversatii.

Puteti vedea mai jos o explicatie a celor de la WhatsApp Messenger cu privire la ceea ce inseamna un avatar, dar si cum anume se pot trimite foarte rapid acestea de catre noi, sau de catre noi spre alte persoane, si e bine sa stiti cum anume le puteti folosi foarte rapid si usor pentru comunicatiile pe care le faceti.

WhatsApp Messenger ne permite sa cream si sa personalizam un avatar foarte rapid in cadrul aplicatiei, iar multumita acestui lucru putem sa ne exprimam in moduri diferite atunci cand comunicam cu diverse persoane, ceva ce desigur ca vine ca o veste excelenta pentru foarte multi dintre oamenii care folosesc platforma.

Avatarul tău este o versiune digitală a ta care poate fi creată din miliarde de combinații de diverse stiluri de păr, trăsături faciale și ținute. Pe WhatsApp poți acum să-ți folosești avatarul personalizat ca fotografie de profil sau să alegi unul dintre cele 36 de stickere personalizate care reflectă multe emoții și acțiuni diferite.

Trimiterea unui avatar este o modalitate rapidă și distractivă de a împărtăși sentimente cu prietenii și familia. Poate fi, de asemenea, o modalitate grozavă de a te reprezenta fără a folosi fotografia reală, astfel încât să fie mai privată.