ATENTIONAREA BANCA Transilvania de ULTIMA ORA de care Toti Clientii Romani sunt Vizati

ATENTIONAREA BANCA Transilvania ULTIMA ORA Toti Clientii Romani Vizati

BANCA Transilvania, una dintre cele mai mari banci din Europa si cea mai mare din Romania, a emis o atentionare de ultima ora care ii vizeaza pe toti clientii romani in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre o problema urgenta care poate reprezenta un pericol foarte serios pentru multi dintre romani.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre fraudele care vizeaza tentativele de frauda prin investitii, ceva ce este intalnit tot mai des in Romania in ultima perioada, si ceva care pare sa aiba succes in randul foarte multor romani, din pacate pentru cei care devin victimele schemelor de acest gen in Romania, si nu numai.

BANCA Transilvania vorbeste mai jos despre modul in care se deruleaza aceste tipuri de fraude in momentul de fata, si puteti vedea ca vorbim despre metode menite sa genereze fie frica, fie o stare de euforie, fie sa puna accent pe nevoile urgente ale oamenilor, si sa promita “marea cu sarea”, fara a aduce nimic bun.

BANCA Transilvania ii avertizeaza de foarte multa vreme pe clientii din toata Romania in legatura cu fraudele de acest gen, insa nu intotdeauna reuseste sa-i si convinga pe clienti sa fie extrem de vigilenti, chiar daca in final acest lucru este extrem de important, si ne ajuta sa ne pazim banii de cei care vor sa ni-i fure.

Acest mesaj care circulă pe social media este fals și nu provine de la noi. Te rugăm să nu accesezi link-urile suspecte și să ne anunți de îndată ce observi tentative de fraudă de acest fel. Mai multe despre siguranța online găsești pe website.

Protejarea banilor clienților și confidențialitatea datelor sunt baza fiecărui produs sau serviciu al băncii noastre. Practic, îl gândim pe fiecare în parte cu atenție la detalii și cu empatie. Știm că banking-ul online înseamnă multe oportunități, dar și riscuri sau chiar pierderi pentru cine nu este cu ochii în patru.