Directorul CIA l-a Avertizat pe Volodimir Zelenski Privind o Noua Invazie a Rusiei

Directorul CIA l-a Avertizat pe Volodimir Zelenski Privind o Noua Invazie a Rusiei

Directorul CIA a avut o vizita neasteptata in Ucraina zilele acestea, anuntandu-l pe Volodimir Zelenski in legatura cu faptul ca Rusia pregateste o noua invazie a Ucrainei in cursul acestei primavari, iar anuntul vine ca unul extrem de surprinzator, pentru ca vorbim despre un oficial extrem de important al SUA.

Directorul CIA facuse si inainte de invazia Ucrainei din 2022 o vizita pentru a-l instiinta pe Volodimir Zelenski in legatura cu planurile Rusiei, dar si cu privire la tentativele de asasinat impotriva sa, astfel ca din moment ce aceasta vizita are loc acum, cel mai probabil vorbim despre noi amenintari foarte serioase.

“Directorul CIA face o vizită neanunțată la Kiev. Directorul CIA, William J. Burns, l-a informat pe președintele Volodymyr Zelensky cu privire la prognoza sa privind viitoarele planuri militare ale Rusiei, relatează Washington Post, citând un oficial american.

Potrivit ziarului, aceștia au discutat, de asemenea, cât de mult ar putea conta Ucraina pe ajutorul în continuare din partea SUA și aliații occidentali.”