Masura E.ON de MARE IMPORTANTA despre care NU Stiau Clientii Romani

Masura E.ON MARE IMPORTANTA NU Stiau Clientii Romani

E.ON, furnizor principal al romanilor in materie de servicii de electricitate si gaze naturale in toata Romania, a pus in aplicare o masura de mare importanta despre care foarte multi dintre cei care nu platesc pentru serviciile sale au stiut, iar asta pentru ca vorbim despre posibilitatea de a simula factura de consum.

E.ON vorbeste mai jos despre acest serviciu special care este disponibil pentru clientii din toata Romania in momentul de fata, ei avand optiunea de a simula o factura de consum imediat dupa transmiterea indexului autocitit, iar separat de asta aveti mai jos si o explicatie cu privire la pasii care trebuie parcursi, in final.

Acest serviciu pe care E.ON Romania il ofera in mod gratuit pentru a simula factura de consum in baza indexului autocitit este disponibil exclusiv prin intermediul platformei MyLine, deci atat de pe website-ul accesibil din orice browser, cat si din aplicatia pentru telefoane mobile, pe care o puteti instala acum.

E.ON Romania este, daca nu ma insel, singurul furnizor de servicii de energie care ofera o asemenea facilitate pentru clientii din toata tara, astfel ca e bine sa profitati de ea, si sa verificata la furnizorul vostru, in cazul in care este altul, exista o facilitate similara disponibila in momentul de fata, pentru a va folosi de ea.

Acum poți simula factura de consum și poți solicita emiterea ei în avans, imediat după ce transmiți indexul autocitit. Ce trebuie să faci ? Accesezi contul E.ON Myline. Activezi factura electronică. Când se deschide intervalul pentru autocitire, introduci și trimiți valoarea indexului simulezi factura, iar apoi. Soliciți emiterea ei și o vei primi pe e-mail și în cont, în maximum 24 ore.

Dacă dorești să ai acces 24/7, de oriunde la contul tău, descarcă gratuit aplicația E.ON Myline din Google Play, App Store sau Huawei AppGallery și folosește aceleași date pentru acces ca cele utilizate pentru crearea contului pe site-ul nostru.