X

Anuntul Auchan cu ce da GRATUIT pentru Oricare dintre Romani Chiar Acum

Auchan ii anunta in mod oficial pe romanii din intreaga tara despre ceea ce da gratuit chiar in acest moment pentru oricare dintre ei, lantul de hypermarket-uri, cu un numar mare de clienti in toate regiunile tarii, spunandu-le romanilor ca le ofera 10 carduri cadou in valoare de 200 de LEI fiecare, fara sa faca prea multe.

Auchan vorbeste mai jos despre faptul ca acest concurs este dedicat exclusiv clientilor din Romania care au si un card de fidelitate MyCLUB, astfel ca daca nu ati facut unul pana in momentul de fata, poate ca ar fi bine sa va ganditi sa il faceti, iar asta pentru ca in lipsa lui nu veti putea sa profitati de acest premiu.

Pentru a va putea inscrie in aceasta campanie speciala trebuie doar sa raspundeti la o intrebare in cadrul postarilor pe care cei de la Auchan Romania le-au facut atat pe Facebook, cat si pe Instagram, iar mai jos puteti vedea exact ceea ce ni se cere in momentul de fata de la lantul de hypermarket-uri.

Auchan Romania desfasoara aceasta campanie speciala pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, astfel ca trebuie sa profitati de tot atat timp cat este disponibil, inainte ca promotia sa dispara complet, iar asta deoarece s-ar putea sa regretati daca nu participati la timp, inainte sa dispara tot.

Cafeaua este despre energie, dar și despre planuri și inspirație. Inspiră-te din destinațiile pe care ți le propunem o dată cu Târgul de Cafea și Ceai din acest an și spune-ne, în secțiunea de comentarii, unde și cu cine ți-ar plăcea să-ți petreci dimineața perfectă savurând o ceașcă de cafea sau ceai.

Tu ne răspunzi iar noi te premiem cu 200 de lei ca bonus pe cardul tău de fidelitate MyCLUB Auchan. Condiții de participare: Răspunde la întrebarea de mai sus și dă tag persoanei cu care ai dori să savurezi cafeaua. Like acestei postări.

This post was last modified on ian. 21, 2023, 9:00 AM 09:00

Disqus Comments Loading...