X

Vestile Proaste de la SUA cu Privire la Evolutia Razboiului din Ucraina in 2023

SUA are vesti foarte proaste cu privire la razboiul din SUA si desfasurarea ostilitatilor in cursul anului 2023, iar asta pentru ca Seful Statului Major al SUA, afirma ca va fi extrem de dificila fortarea armatei ruse sa pareasca teritoriile ocupate in cursul anului trecut, ceea ce multa lume probabil ca isi imagina.

SUA afirma ca o negociere ar trebui sa fie necesara pentru ca razboiul Rusiei cu Ucraina sa se incheie, iar asta pentru ca Ucraina probabil nu are o forta militara suficient de puternica pentru a isi putea elibera teritoriile, nici macar cu armele de ultima generatie care ii sunt livrate in momentul de fata de catre Occident.

“Seful Statului Major al SUA: Greu de expulzat forțele ruse din Ucraina în acest an. Președintele șefilor de stat major al SUA, generalul Mark A. Milley, a declarat pe 20 ianuarie, la summitul Ramstein-8, că războiul pe scară largă al Rusiei se va „încheia probabil într-o negociere” și nu pe câmpul de luptă.

„Din punct de vedere militar, susțin în continuare că pentru acest an ar fi foarte, foarte dificil să ejectăm militar forțele ruse din fiecare centimetru al Ucrainei ocupate de ruși”, a spus el, citat de CNN.”

This post was last modified on ian. 21, 2023, 12:48 AM 00:48

Disqus Comments Loading...