America Express: Anuntul de ULTIMA ORA pentru Fanii din Toata Romania

America Express Anuntul ULTIMA ORA Fanii Toata Romania

America Express este unul dintre cele doua show-uri extrem de populare ale momentului, Survivor fiind concurenta sa in momentul de fata, insa pentru fanii emisiunii de la Antena 1 vin vesti grozave, iar asta pentru ca separat de episodul de astazi transmis de catre canalul de televiziune, vor veni altele si saptamana viitoare.

America Express va avea in aceasta seara un episod transmis de catre Antena 1, insa saptamana viitoare urmeaza sa vedem deasemenea inca trei episoade in zilele de luni, marti si mirecuri, orele de difuzare fiind diferite in weekend fata de zilele de timpul saptamanii, asa ca e bine sa stiti cand sa asteptati sa vedeti tot.

Vedetele care participa la America Express vor fi trecute printr-o serie de provocari extrem de interesante, asa ca ii veti vedea pe Catalin Scarlatescu, Andreea Balan, Andreea Antonescu, Jean Gavril, Catalin Bordea, Bie Adam, dar si altii, asa ca veti avea ce sa urmariti in cadrul emisiunilor care vor fi transmise.

America Express a publicat deja o parte dintre imaginie care ne arata provocarile prin care au trecut deja vedetele in cadrul probelor pe care le-au parcurs, fiind publicate inclusiv interviuri scurte cu ele, asa ca puteti sa descoperiti deja multe dintre secretele concursului chiar in timp ce se desfasoara.

America Express se desfasoara in America Latina, filmarile pentru show incepand in luna mai a anului trecut, ele incheindu-se undeva pe final de an 2022, cu castigatorii deja alesi, insa fanii show-ului vor afla cine a plecat acasa cu premiul de 30.000 de euro abia la finalul editiilor difuzate de acum.

Emoțiile sunt la înalțime America Express, Duminică de la ora 20.00, Luni, Marți și Miercuri de la ora 20.30 pe Antena 1 și Antena PLAY!