Hotararea Raiffeisen Bank cu un IMPORTANT Anunt privind MOL si Carrefour

Hotararea Raiffeisen Bank IMPORTANT Anunt MOL Carrefour

Raiffeisen Bank, una dintre bancile cele mai mari si mai importante din Romania, a facut un anunt oficial cu privire la MOL si Carrefour, doua dintre lanturile de benzinarii si hypermarket-uri foarte populare in tara noastra, iar asta pentru ca dezvaluie ce anume ofera gratuit clientilor de la aceste companii.

Raiffeisen Bank vorbeste mai jos despre faptul ca o promotie speciala derulata in aceasta perioada le poate aduce clientilor din Romania posibilitatea de a castiga zeci de carduri de carburant la benzinariile MOL, sau sute de carduri cadou pentru magazinele Carrefour, fara a face chiar atat de multe, in final.

Puteti observa in mesajele de mai jos ca Raiffeisen ne spune ca pentru a putea participa in aceasta promotie speciala trebuie doar sa facem 3 tranzactii de minim 50 de LEI folosind cardurile de debit de la Mastercard, emise de catre banca, si suntem in mod automat inscrisi pentru a castiga premiile oferite.

Raiffeisen desfasoara aceasta promotie speciala doar pentru o perioada extrem de limitata de timp in Romania, si nu trebuie sa fi cumparat ceva de la MOL, sau Carrefour, pana acum pentru a participa, ori sa aveti vreun card de fidelitate emis de catre aceste companii, asa ca decizia de a participa, sau nu, este la voi.

Ai ratat ieșirea de pe autostradă? Nu-i nimic, intră în promoția în care poți câștiga combustibil de la MOL pentru tot anul sau un card cadou Carrefour de 100 lei! Cu 3 tranzacții de minim 50 de lei fiecare făcute la cumpărături cu cardul de debit Mastercard de la Raiffeisen în perioada campaniei, poți câștiga premii pentru un an întreg.

20 x carduri combustibil MOL de 6000 lei și 300 x carduri cadou Carrefour x 100 lei. Intri în campanie automat, indiferent de cum alegi să plătești: cu cardul în magazine sau online, prin RaiPay pe Android și Huawei, cu Apple Pay pe iOS și Garmin Pay pe ceasurile Garmin.