X

Informarile OMV pentru Romani, Ce se Intampla in Benzinariile din Romania

OMV, unul dintre lanturile de benzinarii cu un numar foarte mare de locatii in toata tara, ii informeaza pe romani in momentul de fata in legatura cu ceea ce se intampla in benzinariile in care putem sa alimentam, iar asta pentru ca vorbeste despre aplicatia speciala pe care o are disponibila pentru toata lumea.

OMV spune ca in cadrul aplicatiei sale are o varietate de oferte speciale care sunt disponibile pentru oricine are nevoie sa cumpere cam orice din cadrul locatiilor sale, insa pentru a profita de tot trebuie sa instalati aplicatia in iPhone si Android pentru a vedea care sunt ofertele speciale disponibile acum.

Conform celor de la OMV Romania, aplicatia ne ofera posibilitatea de a beneficia de aceste oferte daca mergem la casele de marcat si ii instiintam pe angajati in legatura cu promotia speciala care este disponibila pentru noi in aplicatie, asa ca nu uitati sa faceti acest lucru pentru a cumpara produsele mai ieftin.

OMV Romania vorbeste deasemenea si despre combustibilii pe care ii vinde in benzinariile din toata Romania, iar asta pentru ca unii dintre ei sunt promovati ca fiind benefici pentru motoarele masinilor noastre, insa desigur ca de asta va veti convinge voi, daca alegeti sa va alimentati automobilele in locatiile din tara.

Mixul perfect pentru un mic dejun rapid: o cafea VIVA Single Origin & un ștrudel cu vanilie și zmeură. Descarcă aplicația OMV MyStation, iar ștrudelul e din partea casei la achiziția unui espresso dublu VIVA Single Origin. Când totul merge lin, iar gândul ți-e doar la peisajul superb de afară, e clar – motorul tău se bucură și el de liniștea de care are nevoie!​

This post was last modified on ian. 22, 2023, 2:35 PM 14:35

Disqus Comments Loading...