Vladimir Putin ULUIESTE Lumea cu un Anunt de ULTIMA ORA privind Razboiul

Vladimir Putin ULUIESTE Lumea Anunt ULTIMA ORA Razboiul

Vladimir Putin uluieste intreaga lume cu un anunt de ultima ora facut in legatura cu razboiul din Ucraina, iar asta pentru ca presedintele Rusiei a afirmat in cursul acestei zile faptul ca “ostilitatile” nu au fost initiate de catre tara pe care o conduce, ea incercand doar sa le opreasca, dupa ce in 2014 “nationalistii ucrainieni” ar fi sustinut o lovitura de stat.

Vladimir Putin spune ca dupa initierea acestei lovituri de stat, au urmat “evenimentele” din Crimeea si Donbas, Rusia recunoscand practic faptul ca este in conflict cu Ucraina de aproape 9 ani de zile, dar invazia a fost pornita in baza unui ordin venit de la Kremlin, chiar daca in momentul de fata nu se desfasoara totusi chiar confom “planului”.

Vladimir Putin readuce in discutie presupusele actiuni ale Ucrainei impotriva unor cetateni proprii care sunt sustinatori ai Rusiei, ai culturii si limbei ruse, acest motiv de initierea a razboiului fiind invocat in multiple randuri de catre presedintele Rusiei in diverse discursuri facute.

“Aș vrea să mai spun o dată: nu am început nicio ostilitate, încercăm să le punem capăt. Aceste ostilități au fost începute de naționaliștii ucraineni și de cei care i-au susținut în 2014, când a avut loc lovitura de stat; așa a început totul, după aceea au urmat evenimentele din Crimeea și din Donbass.

Împotriva lor au fost folosite vehicule militare grele, au fost efectuate operațiuni militare majore împotriva lor. Acesta este momentul în care au început războiul. A durat opt ani și a avut ca scop exterminarea oamenilor care locuiesc acolo și se simt legați de Rusia, de cultura rusă și de limba rusă prin sânge. Cât timp am fi putut să o tolerăm?”