Austria Obliga UE sa ia Masuri RADICALE pentru Aderarea Romaniei la Schengen

Austria Obliga UE Masuri RADICALE Aderarea Romaniei Schengen

Austria obliga Uniunea Europeana sa ia o serie de masuri radicale pentru a imbunatati substantial protectia granitelor sale, a reduce migratia ilegala, iar in final sa permita inclusiv aderarea Romaniei si Bulgariei la Schengen, si totul a fost decis in cadrul Summit-ului care inca se desfasoara, multiple tari europene sustinand pozitia guvernului de la Viena.

Austria obliga Uniunea Europeana sa finanteze protectia frontierelor cu mai multa tehnica de supraveghere de la sol, sau din aer, cu “turnuri de paza”, si posibil un gard care sa acopere frontiera dintre Turcia si Bulgaria, chiar daca rezolutia finala a Summit-ului nu include vreo mentiune cu privire la un posibil gard, e foarte posibil ca intelegerea liderilor sa il includa .

Austria obliga, practic, Comisia Europeana sa faca ceea ce spunea ca nu va face cand vine vorba despre protectia frontierelor, dar invitabil s-a ajuns inclusiv la o solutie de acest gen, din moment ce guvernul de la Viena a venit pornit sa obtina masuri de acest gen, si a gasit aliati care sa sustina aceasta pozitie.

“Avem un limbaj clar că țările de la frontiera externă ale UE vor fi sprijinite. UE face o treaptă de viteză în lupta împotriva migrației ilegale. Toate țările de frontieră externă ale UE sunt în centrul atenției Comisiei UE. “Nu a existat niciodată o asemenea claritate în niciun Consiliu.

A fost un succes al forării plăcilor dure pe care chiar și Luxemburgul a fost dispus să fie de acord. A fost un “succes al forării plăcilor dure” cu care chiar și Luxemburgul a fost dispus să îl accepte. După o evaluare, luarea în considerare ar trebui acordate acolo unde vor fi strânse sau realocate fonduri suplimentare.”