Clientii Raiffeisen Bank Informati printr-un Anunt de ULTIMA ORA despre o Decizie Importanta

Clientii Raiffeisen Bank Informati Anunt ULTIMA ORA Decizie Importanta

Raiffeisen Bank, una dintre bancile cele mai mari si importante din Romania, isi anunta in mod oficial clientii din toata tara in legatura cu o decizie pe care a luat-o, si in baza careia le sunt oferite gratuit diverse sume de bani, dar numai daca isi folosesc cardurile Mastercard pentru a face diverse plati acum.

Raiffeisen Bank spune ca daca alegem sa platim taxe, impozite, sau facturi cu orice fel de card Mastercard emis de catre banca, vom intra in mod automat in promotia in baza careia vom avea sansa de a castiga oricare dintre premiile de mai jos, 10 in valoare de 5.000 de LEI fiecare, si unul de 50.000 de LEI fiind puse la bataie.

Conform regulamentului pe care Raiffeisen l-a publicat, avem o perioada limitata de timp pentru a face aceste plati folosind un card Mastercard, iar asta pentru ca daca nu ne incadram in limita de timp impuse, nu vom ramane inscrisi in cadrul promotiei care este in momentul de fata in plina derulare in Romania.

Raiffeisen are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta campanie speciala, regulamentul fiind deasemenea disponibil acolo, asa ca puteti sa intrati si sa aflati toate detaliile in baza carora vom putea castiga oricare dintre premiile care ne sunt oferite in mod oficial de catre banca si Mastercard.

Plățile de taxe, impozite sau facturi cu orice card Mastercard de la Raiffeisen îți pot aduce unul din cele 10 premii în valoare de 5.000 de lei sau chiar marele premiu de 50.000 de lei. Taxe plătite la timp și premii pentru un an relaxat. Câștigă și bucură-te de un an mai relaxat!