X

Survivor SPARGE Jocul, Anuntul de ULTIM MOMENT care a Uimit Fanii

Survivor, reality show-ul cu cea mai mare audienta in Romania in momentul de fata, a facut un anunt de care foarte multi fani au fost surprinsi, iar asta pentru ca le-a dezvaluit in mod oficial faptul ca saptamana viitoare vor sosi noi concurenti pe insula pentru a participa la provocarile care au fost pregatite pentru noi.

Survivor spune ca luni la ora 20:30, sau duminica exclusiv pe VOYO, va fi transmis episodul nou in care vom vedea noii concurenti care sunt adusi de catre cei de la PRO TV pentru fanii din toata Romania, si vorbim despre vesti extrem de bune pe care foarte multi romani trebuie sa le stie chiar in acest moment.

Desigur ca Survivor Romana ne ofera si cateva indicii in materialul de mai jos cu privire la ceea ce urmeaza sa se intample, sugerand ca l-am putea revedea pe Catalin Zmarandescu inapoi in competitie, dar dupa cum puteti vedea in mesajul de mai jos, este vorba despre mai multi concurenti care sunt asteptati.

Survivor Romana pregateste in mod constant surprize extrem de interesante pentru fanii romani din toata tara, iar asta pentru ca exista interes foarte mare pentru ceea ce se intampla in cadrul competitiei, astfel ca e si normal sa vedem includerea unor noi concurenti, atunci cand este posibil acest lucru pentru fani.

Sosesc noi concurenți pe insulă! Își face apariția din nou Zmărăndescu la Survivor ? Rămâne de văzut luni, de la 20:30 la PRO TV sau cu o zi în avans pe VOYO! Și încă o dată, Vodafone Romania îi aduce pe concurenți mai aproape de tehnologie! Supraviețuitorii au putut vedea ce mesaje de încurajare le transmit fanii.

This post was last modified on feb. 11, 2023, 11:28 AM 11:28

Disqus Comments Loading...