X

Volodimir Zelenski Anunta un Atac Masiv cu Rachete Asupra Ucrainei

Volodimir Zelenski anunta un nou atac masiv cu rachete asupra Ucrainei, lansat in cursul zilei de ieri de catre Rusia, iar asta pentru ca rusii dau semne ca vor sa inceapa o noua ofensiva extrem de serioase cu scopul de a cuceri noi teritorii intinse.

Volodimir Zelenski reclama deasemenea faptul ca atletii rusi sunt primiti in unele competitii sportive in momentul de fata, el cerand interzicerea participarii acestora atat timp cat razboiul continua.

“Astăzi, inamicul a lansat cel puțin 70 de rachete într-un alt atac masiv. Cel puțin 60 de rachete au fost doborâte. Țintele lor erau civili, infrastructura civilă. Din păcate, au fost lovituri. Din păcate, există victime. Condoleanțe rudelor și prietenilor!

Mai multe rachete rusești au zburat prin spațiul aerian al Moldovei și României. Rachetele de astăzi reprezintă o provocare pentru NATO, securitatea colectivă. Aceasta este teroarea care poate și trebuie oprită. Oprit de lume. Și le mulțumesc tuturor celor care înțeleg asta.

Mulțumesc tuturor celor care mă ajută. Și, desigur, mulțumesc Forțelor noastre Aeriene, tuturor luptătorilor noștri antiaerieni, tuturor celor care protejează Ucraina și poporul nostru. Glorie Ucrainei!

În timp ce Rusia ucide și terorizează, reprezentanții statului terorist nu au loc la competițiile sportive și olimpice. Și nu poți acoperi asta cu o prefăcută neutralitate sau un steag alb. Pentru că Rusia este acum așa încât pătează totul cu sânge, chiar și steagul alb.

Poate că cineva dorește „mărunțirea” sportului și prezența unui stat terorist într-o formă sau alta pe terenurile sportive ale lumii. Poate că cineva vrea să ignore spiritul olimpic pentru a ajuta Rusia manipulând litera principiilor olimpice.

Dar tu și cu mine trebuie să protejăm viața. Tu și cu mine trebuie să ne protejăm valorile. Tu și cu mine trebuie să oprim agresiunea și să luptăm împotriva celor care aleg calea terorii. Trebuie recunoscut. Și acest lucru ar trebui recunoscut, în special, la nivelul Comitetului Olimpic Internațional.

Comitetul Olimpic Internațional are nevoie de onestitate. Onestitate, pe care a pierdut-o din păcate. Onestitate care va ajuta la oprirea terorii rusești și la apropierea păcii. El a spus acest lucru în cadrul unei adrese adresate participanților la summitul virtual al miniștrilor sportului din statele partenere.”

This post was last modified on feb. 10, 2023, 11:19 PM 23:19

Disqus Comments Loading...