X

Vouchere LIDL Romania Oferite GRATUIT Clientilor din Toata Tara Acum

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu un numar foarte mare de magazine in toata tara, ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca le ofera gratuit vouchere de cumparaturi in momentul de fata daca aleg sa-si faca cumparaturile din oricare dintre locatiile sale in perioada urmatoare.

LIDL Romania vorbeste mai jos despre faptul ca 100 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare sunt oferite in fiecare luna pentru clientii din Romania, iar pentru a le castiga nu trebuie sa faceti chiar atat de mare lucru, dupa cum spune chiar compania pe website-ul sau acum.

LIDL Romania ofera nu doar 100 de vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, ci si o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite, plus doua telefoane Samsung GALAXY S20 FE, desigur ambele sunt vechi, dar chiar si asa, va puteti bucura de o tableta si doua telefoane care inca sunt destul de bune.

Pentru a avea sansa de a primi oricare dintre premiile pe care LIDL le ofera, nu trebuie decat sa raportam orice fel de probleme intalnite in magazinele din tara, un formular special fiind disponibil chiar in acest moment pe website-ul companiei, asa ca trebuie doar sa intrati acolo si sa spuneti ce fel de probleme aveti.

LIDL ne obliga sa pastram si bonul de cumparaturi din magazinul pe care il raportam, astfel incat sa putem confirma faptul ca am fost in respectiva locatie, deci nu uitati ca trebuie sa aveti inclusiv acest bon pentru ca in cazul in care sunteti alesi drept castigatori, nu veti primi premiul fara bonul de cumparaturi.

Parerea ta conteaza. Hai sa facem LIDL si mai bun! Poti castiga lunar unul dintre cele 100 de carduri de cumparaturi in valoare de 100 de LEI, o tablete Samsung GALAXY Tab S6 Lite, sau unul dintre cele doua telefoane Samsung GALAXY S20 FE.

This post was last modified on feb. 11, 2023, 12:05 AM 00:05

Disqus Comments Loading...