X

2 Informari ENEL foarte IMPORTANTE pentru Multi Clienti Romani

ENEL, companie pe care romani din toate colturile tarii se bazeaza in fiecare luna pentru a beneficia de servicii de gaze naturale si energie electrica, transmite 2 informati importante pentru oameni care ii ajuta sa descopere cum pot face foarte usor online o serie de actiuni care in mod normal ar trebui facute in magazinele sale.

ENEL vorbeste mai intai despre schimbarea titularului unui contract de furnizare, care se face doar in cazul schimbarii partiale, sau totale, a identitatii clientului locului de consum, si exista mai jos cateva cazuri foarte clar explicate de catre companie in care trebuie sa fie facuta aceasta procedura in mod oficial.

Procedurile pe care ENEL Romania le impune in aceasta situatie sunt identice cu cele care sunt impuse de catre alte companii, nu doar cele din energie, astfel ca e bine sa stiti ce se intampla, pentru ca in baza acestor informatii va puteti face o idee cu privire la ceea ce trebuie sa faceti pentru a face schimbarea.

ENEL Romania vorbeste mai jos si despre modalitatea prin care putem sa aflam informatii despre cea mai recenta factura emisa de catre companie, aceasta putand fi descarcata direct de pe website-ul acesteia prin intermediul contului de client, pe care oricine ar trebui sa il aiba facut pentru acces la diverse servicii.

Schimbarea titularului unui contract de furnizare se face în situațiile schimbării parțiale sau totale a identității clientului, preluării prin cumpărare, moștenire, donație a unei locuințe sau a unui spațiu deja racordat. Actul de identitate al persoanei care face schimbarea de titular; O factură emisă pentru locul de consum care își schimbă titularul (de principiu, ultima pentru a avea indexul la zi); Declarație pe proprie răspundere care să ateste deținerea unui drept locativ.

Poți vizualiza ultima factură precum și ultimele 12 facturi emise accesând “copia facturii”, Introduci datele de identificare ale titularului de contract (codul de plată și CNP/CUI) și instantaneu ți se va deschide o pagină web personalizată unde găsești următoarele informații.

This post was last modified on feb. 12, 2023, 11:48 AM 11:48

Disqus Comments Loading...