Avertizare Meteorologica de ULTIMA ORA a ANM in Romania pe 12 Februarie

Avertizare Meteorologica ULTIMA ORA ANM Romania 12 Februarie

Avertizarea meteorologica de ultima ora a ANM, Administratia Nationala de Meteorologie, pentru Romania pe 12 februarie 2023 ne aduce in atentia imediata fenomene meteo de tip cod galben care vizeaza mai multe regiuni din tara noastra in urmatoarea perioada.

ANM explica mai jos faptul ca vantul cu intensificari de pana la 80 km/h va viscoli si tarnsporta zapada pe diverse distante, reducand substantial vizibilitatea pentru foarte multa lume, astfel ca e bine sa fim atenti cand ne deplasam prin regiunile de mai jos.

ATENȚIONARE METEOROLOGICĂ COD GALBEN!

Fenomene vizate și zone afectate: viscol și transport de zăpadă în Carpații Meridionali și de Curbură, mai ales la altitudini de peste 1700 m.

Interval de valabilitate: 11 februarie, ora 20 – 12 februarie, ora 10.

În Carpații Meridionali și de Curbură, mai ales la altitudini de peste 1700 m, temporar va ninge, iar vântul va avea intensificări cu rafale de peste 60…80 km/h și vor fi perioade cu viscol, transport de zăpadă și vizibilitate redusă.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.