X

Volodimir Zelenski Anunta Schimbari Majore in Institutiile din Ucraina

Volodimir Zelenski a anuntat o serie de schimbari majore in institutiile publice din Ucraina, iar asta pentru ca scandalurile recente au pus intr-o oarecare umbra realizarile obtinute in razboiul cu Rusia, iar ele sunt oricum necesare pentru aderarea la Uniunea Europeana.

Volodimir Zelenski detaliaza mai jos o parte dintre modificarile care au fost decise deja la nivel institutional pentru Ucraina, insa implementarea lor va fi facuta doar in timp.

“Astăzi, am avut mai multe întâlniri cu reprezentanți ai sectorului de apărare și ai organelor de drept.

Tema este comună acestor întâlniri. Este consolidarea instituțiilor publice din Ucraina și protecția instituțiilor împotriva oricăror încercări din exterior sau din interior de a le reduce eficacitatea și eficiența. Acest lucru se aplică diferitelor domenii: atât politica de personal, interacțiunea dintre instituțiile publice, cât și claritatea modului în care funcționează structurile publice.

Serviciul de Securitate al Ucrainei, Biroul de Investigații de Stat și Parchetul General au obținut rezultate semnificative în protejarea țării noastre de cei care au lucrat pentru statul agresor. Vor fi demersuri corespunzătoare ale Consiliului de Securitate și Apărare Națională, continuând linia noastră de apărare a statului.

Vreau să mulțumesc tuturor lucrătorilor din sectorul nostru de apărare și securitate și tuturor oamenilor legii cărora le pasă de stat, care întăresc statul prin munca lor și care nu numai că sugerează cum să îmbunătățească instituțiile ucrainene, ci și dau rezultate într-o astfel de consolidare.

Slavă tuturor celor care fac Ucraina mai puternică, inamicul mai slab și victoria noastră mai aproape! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on feb. 11, 2023, 11:43 PM 23:43

Disqus Comments Loading...