Anuntul Rompetrol cu Masura Deciza pentru Clientii Romani din Benzinarii

Anuntul Rompetrol Masura Deciza Clientii Romani Benzinarii

Rompetrol ii anunta in mod oficial pe clientii romani care ajung in benzinariile sale despre o decizie importanta care aduce si masuri bune despre care ei ar trebui sa stie, iar asta pentru ca a hotarat sa includa in aplicatia Rompetrol Go o serie de parteneri care ofera o varietate de beneficii pentru cei care sunt dornici.

Rompetrol ii anunta in mod oficial pe romani in legatura cu faptul ca incepand de acum au la dispozitie mai multe oferte bune de la o varietate de magazine online, sau fizice, din Romania cu ajutorul aplicatiei Rompetrol Go, iar mai jos aveti si cateva explicatii in acest sens de la companie pentru oricare dintre romani.

Pentru a putea beneficia de ceea ce este disponibil in cadrul aplicatiei Rompetrol incepand din acest moment trebuie doar sa o instalam in telefoanele noastre, iar apoi vom avea in mod direct acces la tot ceea ce este disponibil acum, si veti vedea ca exista destule surprize foarte interesante pentru noi.

Rompetrol nu este singurul lant de benzinarii de la care vedem decizii de acest gen in momentul de fata, iar asta pentru ca si altele au disponibile integrari similare pentru clientii lor, si merita sa va uitati cu atentie la toate aplicatiile de acest gen, pentru ca s-ar putea sa gasiti promotii chiar bune oricand.

#Hot alert! Acum te poți bucura de cel mai #cool program de loialitate, cu #extra beneficii, de la #super partenerii noștri! Descarcă aplicația Rompetrol Go și bucură-te de discounturile pe care le punem la dispoziția ta! Află mai multe despre beneficiile oferite accesând website-ul.

Devii membru în programul de loialitate, iar partenerii noștri iți pun la dispoziție oferte speciale pentru cumpărături, în magazinele lor fizice sau online, prin aplicația mobilă Rompetrol Go!