Clientilor ENGIE li se Aduce in ATENTIE o Notificare de ULTIMA ORA in Romania

Clientilor ENGIE Aduce ATENTIE Notificare ULTIMA ORA Romania

ENGIE a publicat o notificare de ultima ora care vizeaza toti clientii sai din Romania in momentul de fata, compania furnizand energie electrica si gaze naturale pentru un numar foarte mare de oameni acum, iar in cadrul ei ofera informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa stie oricare dintre romani in acest moment.

ENGIE vorbeste mai jos despre faptul ca in situatia in care avem nevoie sa facem o revizie a instalatiei de gaz, sau o verificare, putem programa foarte rapid orice serviciu de mentenanta prin intermediul platformei MyENGIE, daca avem un cont de client, iar apoi trebuie doar sa asteptam tehnicienii trimisi de companie.

In cadrul platformei MyENGIE a celor de la ENGIE Romania orice client isi poate face un cont, si oricare dintre ei pot cere furnizarea oricaror tipuri de servicii care sunt disponibile pentru noi in orice moment, si merita sa profitam de tot, atat timp cat ele sunt oferite de catre companie, chiar si contracost.

ENGIE Romania deruleaza in aceasta perioada inclusiv o promotie speciala care ne ofera posibilitatea de a castiga o varietate de premii care sunt oferite doar pana la finalul acestei luni, asa ca aveti o perioada limitata de timp in care putet profita de aceasta promotie speciala care este derulata de catre companie.

Ai nevoie să efectuezi o revizie a instalației tale de gaz? Sau o verificare? Poate un alt serviciu tehnic, de mentenanță a centralei sau pentru aparatul de aer condiționat? Acum, cu MyENGIE, este foarte simplu să faci o programare.

Intri în contul de client de pe laptop sau din aplicație, alegi primul interval disponibil și gata! Descoperă și alte funcționalități  pe website. Și nu uita de concurs, dacă ai creat contul de client în perioada 9 noiembrie 2022 – 28 februarie 2023 și ai și factura pe e-mail activă. Succes!