X

Izolarea Rusiei ceruta Intens de Volodimir Zelenski in Plin Razboi

Volodimir Zelenski cere o izolare si mai serioasa a Rusiei in plin razboi cu Ucraina, iar asta pentru ca in cel mai recent discurs publicat de catre presedintele Ucrainei pentru cetatenii proprii vorbeste despre industria nucleara a rusilor.

Volodimir Zelenski spune mai jos ca noi sanctiuni sunt necesare impotriva industriei nucleare a Rusiei pentru a o impiedica si mai serios sa isi poata desfasura razboiul pe care il duce in momentul de fata cu Ucraina, iar mai multe informatii aveti mai jos.

“Mai există un pas de sancțiuni de către statul nostru împotriva industriei nucleare a statului terorist. Prin decretul meu, am pus în aplicare decizia Consiliului Național de Securitate și Apărare de a impune sancțiuni împotriva a două sute de oameni care lucrează pentru industria nucleară rusă.

Și facem totul pentru a ne asigura că sancțiunile împotriva industriei nucleare ruse devin parte din sancțiunile globale împotriva Rusiei pentru război. Nu e ușor. Există o oarecare rezistență. Dar a existat o perioadă în care și alte restricții împotriva Rusiei păreau greu de pus în aplicare. Au facut.

Acum sunt deja în vigoare – de exemplu, pe petrol și produse petroliere din Rusia. Toate elementele sistemului rus implicate în război, în furnizarea terorii și finanțarea agresiunii trebuie izolate de sistemul global.

Mulțumim tuturor celor care lucrează pentru țara noastră! Slavă tuturor celor care sunt în luptă!

Slavă tuturor celor care apără Bakhmut, Vuhledar, Chasiv Yar, Maryinka, Avdiivka și toate celelalte direcții din regiunile Donețk și Luhansk, precum și de-a lungul întregii linii de front! Reziliența, unitatea și sprijinul reciproc sunt puterea noastră! Glorie Ucrainei!”

This post was last modified on feb. 12, 2023, 11:34 PM 23:34

Disqus Comments Loading...