X

SCHIMBARILE Kaufland pentru Magazine Confirmate Oficial Clientilor Romani

Kaufland confirma in mod oficial o serie de schimbari foarte importante pentru clientii din toata Romania, cel mai mare lant de hypermarket-uri din tara noastra anuntand in mod oficial care sunt noile produse pe care le vom putea cumpara din locatiile sale incepand de saptamana aceasta, noul catalog fiind deja publicat.

Kaufland a pregatit foarte multe oferte extrem de bune pentru clientii din toata Romania in cursul urmatoarelor luni, iar asta pentru ca vorbim despre reduceri la unele dintre cele mai bune produse pe care le cumpara romanii in mod regulat in toata tara, si merita sa va uitati cu atentie la ofertele existente.

Kaufland stie foarte bine ce-si doresc romanii, asa ca promotiile care vor fi disponibile incepand cu data de 15 februarie vor putea fi cumparate atat cu un Kaufland Card, cat si fara un asemenea card de fidelitate, dar e bine sa aveti unul facut pentru a putea profita intr-adevar de toate reducerile bune pregatite.

Dupa cum veti vedea si in catalogul celor de la Kaufland Romania, produsele cele mai dorite vor fi disponibile cu reduceri mari doar daca aveti Kaufland Card, asa ca intr-o anumita masura suntem obligati sa avem un asemenea tip de card de fidelitate pentru a putea cumpara orice dorim la preturi extrem de bune.

Kaufland Romania va avea toate aceste oferte speciale disponibile doar pentru o perioada foarte limitata de timp in Romania, sa ca daca vreti sa profitati de vreo reducere, e bine sa va grabiti, inainte ca ele sa dispara, pentru ca in caz contrar va trebui sa asteptam pana cand vor fi anuntate in mod oficial urmatoarele reduceri.

This post was last modified on feb. 13, 2023, 12:02 AM 00:02

Disqus Comments Loading...