X

Survivor Anunta un SECRET Important si Schimbarile de ULTIMA ORA

Survivor, cel mai poular reality show din Romania cu fani in toate colturile tarii, a publicat un anunt de ultima ora in care dezvaluie un secret important al competitiei, dar si schimbarile de ultima ora pe care le vom vedea chiar incepand de astazi, un nou episod al competitiei fiind pregatit pentru difuzare la ora 20:30.

Survivor anunta ca in aceasta seara de la ora 20:30 vom vedea intrand in joc noi concurenti atat in echipa Faimosilor, cat si in echipa Razboinicilor, deci vom vedea si mai multe lupte stranse duse intre cei care concureaza pentru marele premiu, dar si faima de a face parte din aceasta competitie foarte importanta.

Unul dintre secretele importante ale Survivor Romania a fost deasemenea dezvaluit astazi pentru cei interesati, iar asta pentru ca mai jos aflam ceea ce presupune dubla imunitate pe care o ofera jocul pentru cei care au nevoie de ea, iar unele echipe pot scapa de eliminarea unui membru multumita existentei ei.

Survivor Romania are foarte multe secrete, dar si foarte multe surprize, pregatite pentru toti cei care se uita cu foarte mare interes la competitie in momentul de fata, astfel ca merita sa fim atenti la ceea ce au pregatit cei de la PRO TV, saptamana aceasta urmand a fi difuzate inca 3 episoade ale acestui show.

În seara aceasta, noi Faimoși și noi Războinici sunt pregătiți să intre în aventura Survivor! De la 20:30, reality show-ul este gata să te surprindă. Dubla imunitate presupune mai multe șanse de a rămâne în competiție. Echipa care pierde primul joc de imunitate… are sansa sa-l castige pe al doilea.

This post was last modified on feb. 13, 2023, 6:13 PM 18:13

Disqus Comments Loading...